PsyZorg Zuid-Limburg is het samenwerkingsverband van vrijgevestigde BIG-geregistreerde GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters.

Wij zijn werkzaam binnen de regio's Westelijke & Oostelijke Mijnstreek en het Heuvelland. De aangesloten psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters  leveren generalistische en gespecialiseerde psychologische zorg (voorheen eerstelijns en tweedelijns psychologie) aan kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen die kampen met milde tot matig ernstige , ernstige en chronische psychische problemen.

 

PsyZorg Zuid-Limburg is ontstaan in een periode van een sterk aan verandering onderhevige GGZ, waar bundeling van krachten en expertise van groot belang is.

Als gekwalificeerde en deskundige GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters  staan wij voor een kwalitatief hoogwaardige generalistische basis en gespecilaiseerde GGZ en leveren we psychologische zorg die laagdrempelig is, dichtbij en aansluitend bij de vraag van de cliënt.

 

Voor verwijzers, andere hulpverleners in de GGZ , ketenzorgpartners en voor financiers, zoals bijvoorbeeld gemeenten en zorgverzekeraars, zijn wij duidelijk herkenbaar en een gesprekspartner om kwalitatief goede en verantwoorde zorg te blijven bieden en te ontwikkelen.

 

De website van PsyZorg Zuid-Limburg is onderverdeeld in rubrieken zodat u snel die informatie vindt die voor u van belang is:

Psychologen; hier vindt u algemene informatie voor gz-pyschologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters.

  • Cliënten; met informatie als u op zoek bent naar of onder behandeling bent van een gz-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut of psychiater.
  • Mijn PsyZorg; een afgeschermd gedeelte van deze website en enkel toegankelijk voor leden.
  • Verwijzers; geeft verwijzers, zoals bijvoorbeeld huisartsen informatie over PsyZorg Zuid-Limburg.
  • Verzekeraars; geeft informatie over PsyZorg Zuid-Limburg specifiek gericht op zorgverzekeraars. 

Bent u GZ-psycholoog, klinisch psycholooog, psychotherapeut of psychiater en wilt u zich direct aanmelden bij de PsyZorg Zuid-Limburg of wilt u meer informatie? Mail ons via het algemene e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Heeft u vragen over Psyzorg Zuid-Limburg, over samenwerking, lokale activiteiten, aanmelden of wilt u deelnemen in een van de werkgroepen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij informeren u graag! Eén van de bestuursleden neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.