Lid worden van PsyZorg Zuid-Limburg levert een groot aantal voordelen op. Als jonge coöperatie verwachten we de komende periode de voordelen voor onze leden nog verder te kunnen uitbreiden. Maar ook op dit moment zijn er al genoeg redenen om lid te worden.

Leden van PsyZorg Zuid-Limburg hebben nu al de volgende voordelen:

Voordelen voor de praktijk:

  • De praktijk van leden van PsyZorg Zuid-Limburg blijft geheel autonoom, maar profiteert ook van uw lidmaatschap: De praktijk van leden wordt meerdere malen vermeld op de website van PsyZorg Zuid-Limburg en wordt daardoor beter vindbaar voor verwijzers, (nieuwe) cliënten en collega's, zowel direct als via zoekmachines.
  • De praktijk krijgt toegang tot het ledenforum met gestructureerde informatie over veranderingen binnen de GGZ en aanverwante branches.
  • De praktijk kan eenvoudig overleggen met (een groep) collega's met een zelfde visie op ons vakgebied via vergaderingen en een besloten digitaal forum.
  • De praktijk profiteert van onze krachtenbundeling op die vlakken die voor jou als professional en voor jouw praktijk echt van belang zijn.
  • De praktijk kan (toekomstige) kwaliteitsbevorderende producten die PsyZorg Zuid Limburg gaat ontwikkelen (met korting) afnemen. Wij werken bijvoorbeeld aan een scholingsaanbod.

Voordelen op de generalistische basis en gespecialiseerde GGZ in jouw regio:

Versterk het GGZ-aanbod in onze regio door het grote aantal aangesloten collega's:

  • De onderhandelingspositie voor de aangesloten leden wordt sterker naar de zorgverzekeraars.
  • De stem van PsyZorg Zuid-Limburg en al haar leden wordt sterker bij het bepalen/beïnvloeden van het regionale / landelijke GGZ-beleid.
  • PsyZorg Zuid-Limburg kan met de aangesloten leden effectief werken aan nieuwe sterke ketenzorgproducten. Wij kunnen door het bundelen van onze kennis, kunde en specialismen steeds betere producten/zorg aan onze cliënten leveren.
  • PsyZorg Zuid-Limburg kan deze ketenzorgproducten eenvoudig bij zorgverzekeraars aanbieden, zodat wij in onze regio de best mogelijke zorg kunnen bieden.

PsyZorg Zuid-Limburg kan deze ketenzorgproducten eenvoudig bij zorgverzekeraars aanbieden, zodat wij in onze regio de best mogelijke zorg kunnen bieden.
Overtuigd, word dan snel lid!